top of page

Effektivt stresscoachingsforløb – 8 uger

En investering i dig selv. Du vil lære at håndtere og forebygge dine stresssymptomer.

Genvind din trivsel, og få styrket din balance i dit liv.  

Noget stress skal tages alvorligt

Stress er på alles læber for tiden. Vi skal passe på dette over-fokus og den sygeliggørelse. For stress dækker over flere forskellige tilstande, som derfor også kræver forskellige indsatser.

Der er den akutte stress, som er en naturlig biologisk reaktion der forbereder os på at håndtere truende, usikre og udfordrende situationer. Så alle normalt fungerende mennesker bliver stressede ind imellem og det er helt i orden.

 

Men hvis stressen hober sig op i kroppen over for lang tid, oplever vi både fysiske og psykiske ændringer. Det kan eksempelvis være: Træthed, Uro i kroppen, Modvilje, Lettere til tårer, Irritabilitet, Anspændthed, Tankemylder, Sover dårligt, Glemsomhed og Mindre social.

Når stressen har udviklet sig at blive moderat og alvorlig skyldes det grundlæggende at krop og hjerne er blevet overanstrengt over for lang tid. Ligesom når man har brækket benet, er der behov for hvile, og dette kan kræve en sygemelding. Ved langvarig stress er professionel hjælp væsentligt i forhold til at komme sig hurtigt (typisk indenfor 3 måneder) og vende tilbage som styrket menneske.

Har jeg stress?

Du kan teste dit stressniveau gennem en stresstest fra Forebygstress 

Alle kan blive moderat og alvorligt stressede, hvis omstændighederne er til det. Det er forskelligt, hvad der stresser os hver især, i hvilken grad og hvilke symptomer vi udvikler. Ofte er vi ikke opmærksomme på, at de symptomer, vi har, kan være et tegn på stress. Det kan bl.a. skyldes, at vi har vænnet os til at befinde os i en stresstilstand, og symptomerne er blevet en “normal” del af vores hverdag.

Stressen kommer oftest “snigende”, og derfor opdager og erkender mange først, at de er stressede, når det er for sent. Enten når de er brudt sammen, eller de har fået alvorlige helbredsmæssige problemer.

Men det behøver ikke være sådan, for inden det når så vidt, så sender kroppen os en række advarselssignaler om, at der er noget galt. Dem vil du lære at genkende gennem et stresscoachingforløb.

Din stress kan derfor blive en mulighed for evig postiv forandring

– for dig og for dine omgivelser.

Et stresscoaching- forløb

En investering i dig: 
Lær at håndtere og forebygge dine stresssymptomer

Det kan have omkostninger at gøre noget ved din stress, da du skal tage tid fra noget andet. Men det har som regel større omkostninger ikke at gøre noget. Den tid du bruger på dig selv er en afgørende investering for dig selv, dit privat- og arbejdsliv.

Forløbets 3 dele:

Kontakt og få en gratis forsamtale

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale (ca. 15 min.), så du kan blive afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Ring eller skriv en sms til mig: 3131 7123

eller skriv en mail til mig: kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

bottom of page