top of page

Eksistentielle samtaler

Den eksistentielle samtale giver plads til dit livs dilemmaer og essentielle forhold, og giver dig mulighed for at undersøge, forsone dig med, og måske tage stilling til disse.

Eksistentielle samtaler

Mange har oplevet, at livet kan gøre ondt. Barndomstraumer, svær skilsmisse, eller at man selv eller ens nærmeste bliver ramt af sygdom. Når det hele ramler, kan det være en god grund til at søge terapi eller på anden måde få snakket med andre om sine tanker. Men nogle gange er grundene bare ikke lige så tydelige.

 

For hvad hvis man bare går og tumler lidt med, hvad der er op og ned i tilværelsen, ikke fordi man har det dårligt, men mere, fordi noget ikke er, som det burde være. 

Den eksistentielle samtale giver dig netop mulighed for at fordybe dig i, undersøge, mærke og tage stilling til essentielle forhold i dit liv. Stort som småt. Så du kan gå ud i verden med et mere solidt fodfæste. 

Måske ønsker du at:

  • træffe et svært valg

  • stå mere ved dig selv og dine værdier

  • blive klar på et livsvigtigt problem/konflikt for dig

  • undersøge din ensomhed – alenehed

  • lære at møde og leve med angst, og at se både dens positive og negative sider

  • forsone dig med et tab – en krise

  • i højere grad leve et liv med mening

Find dine ståsteder i dit liv - giver ro, balance og tilfredshed

Der er tale om et processuelt forløb, hvor jeg følger dig nysgerrigt, respektfuldt og støttende.

Sammen udforsker vi, hvad der sætter dig i stand til på en frugtbar måde at komme overens med og leve dit liv, som det er, med alle dets iboende modsigelser og modsætninger. Og måske du får brug for at tage beslutninger der giver nye perspektiver og veje at gå i livet ?

Kontakt og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit/jeres behov og dine/jeres forventninger.

Du kan ringe på 2671 2511

Skrive til kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

bottom of page