top of page

Et forløb hos mig er ...

 - selvfølgelig forskelligt fra person til person. Nogle personer har kun brug for et par enkelte sessioner - nogle har jeg kontakt til efter flere år.

Nogle ser jeg fast hver 14. dag, nogle når der er behov.

Du og jeg finder ud af hvad der er dit behov. Fra gang til gang. 

 

Flere klienter starter med at tænke, de har brug for coaching og ender med at få terapi, og omvendt. Det finder vi ud af. Der er mulighed for at gå begge veje.

Andre har det bedst med at tale sammen, når de går, andre over skype eller siddende i mit lokale. Og nogle ønsker en kombination. 

Det finder vi også ud af fra gang til gang.

DPF_LogoLang.png

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), og efterlever naturligvis foreningens etikregler. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt.

Vi finder din vej ...

 

Hvad der ikke er foranderligt er, at jeg er med dig hele vejen. Med støtte og omsorg sørger jeg for at du får modet til at reagere og handle på dét, du føler og oplever, på en ny og mere hensigtsmæssig måde. Både for dig og dine omgivelser.

Under samtalerne holder jeg meget af at inddrage relevante værktøjer: Tegne og fortælle, så du visuelt opnår en anden form for forståelse og integrering, samt krop-mindfulness-øvelser, som giver dig øget ro, indsigt og selv-omsorg. Nogen gange får du øvelser med hjem, for der skal ofte handling til for at skabe og integrere din ønskede ændrede adfærd.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at høre mere om mig og mine metoder. 

Kontakt og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Du kan ringe på +45 3131 7123

Skrive til kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

bottom of page