Erhvervscoaching

Gennem coachingsamtalen fokuserer jeg på at skabe ny læring, forståelse og øget handlekraft i din ønskede forandringsproces.

Sæt fokus og få effekt

Ved at tilbyde virksomhedens ledere og medarbejdere coachingsamtaler kan den enkelte medarbejder udvikle en bredere palette af handlemuligheder, få adgang til flere kompetencer, samt opnå en større dynamik i evnen til opgaveløsning – og i sin personlighed.

Jeg arbejder inden for den organisatoriske konteksts mål og rammer og tager udgangspunkt i det arbejdsrelaterede. Der kan sættes små eller store mål som udgangspunkt for en eller flere coachingsamtaler, eller coachingen kan have en mere erkendelsesorienteret karakter.

Vi sætter sammen fokus på problemet, dets opståen, effekt og hvilken retning du som coachee ønsker fremadrettet.

Coaching er et godt redskab til

  • Den leder som i dagligdagen selv må coache og vejlede andre, men som ikke selv har en sparringspartner eller supervisor.

  • Den medarbejder som ønsker redskaber til at tackle udfordringer eller vil bringe flere ressourcer og styrker i spil på arbejdet.

  • Det team som oplever frustrationer omkring kommunikation og samarbejde, eller ønsker at udnytte kompetencer og ressourcer på bedst mulig vis.

Måske er du/I interesseret i karriere-coaching, eller at læse lidt om min baggrund ?

Kontakt og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Du kan ringe på +45 2671 2511

Skrive til kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

Klinikfællesskabet: Psykologerne & Psykoterapeuterne

Adr.: Havnegade 49, st.1058 Kbh. K.

Tel.: +45 2671 2511
Email: kontakt@nanjaliv.com

Skype: nanjasindballe

Linkedin: Nanjaliv

CVR: 34152535

© 2019 Nanja Liv Sindballe. All Rights Reserved.