top of page

Gravid igen – efter at have mistet

Jeg er statsgodkendt EFT-psykoterapeut, og jeg ønsker at hjælpe mennesker med at mærke, udtrykke, regulere og forstå deres følelser, så de kan blive deres egen kompetente kaptajn i livet.

Gravid igen 

For mange er det et stort ønske at blive gravid igen efter at have mistet. Ikke som en erstatning for det barn, du/I mistede, men fordi du/I stadig har et brændende ønske om at få en levende lille baby.

Graviditeten kan være en kæmpe udfordring, fordi både sorg, uro og bekymringer igen kan fylde blandet med håb og forventningens glæde. Disse ambivalente følelser er helt normale reaktioner, men er ofte krævende at være i.

Jeg kan støtte dig/jer med værktøjer til at håndtere det, der er svært og finde styrket tro og håb gennem graviditeten, og så længe du/I har behov derefter.

Skræddersyet samtaleforløb

Måske har I brug for individuelle samtaler den ene gang, parsamtaler den anden gang og måske har I andre børn og ønsker samtaler i jeres familie?

Sammen med dig/jer skræddersyer vi det forløb, du/I har brug for. Jeg er fleksibel, og hurtig tilgængelig. Du/I er velkomne i min praksis i København, jeg kan komme hjem til jer, eller vi kan tale over Skype, hvis dét passer dig/jer bedst.

Jeg tager udgangspunkt i at møde jeres behov fra gang til gang, og du/I kan betragte mig som en slags mentale mentor, der støtter og følger jer i den udstrækning, I har brug for det.

Du vil opleve at få:

  • Redskaber til at tackle kropslig og mental uro

  • Større følelse af tryghed og nydelse i din graviditet

  • Mere kontakt med din baby

Min professionelle baggrund

Jeg har arbejdet flere år i Landsforeningen Spædbarnsdød med terapeutiske samtaler med forældre og pårørende. Desforuden er jeg exam. coach, EFT-psykoterapeut og Cand.mag.

Jeg kan derfor tilbyde specialistviden omkring spædbarnsdød, sorg, tab og eksistentielle temaer, og er også vant til den rådgivende og støttende samtale om konkrete og ofte svære beslutninger, som f.eks. afsked med barnet og ny graviditet.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her.

Kontakt og hør mere

Du kan ringe på 2671 2511

Skrive til kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

Vejledende priser: 

Ex. på et forløb:

3 samtaler af en times varighed enten live eller på Skype.

Mulighed for at kontakte mig et par gange når det er sværest.

Hjælp til dine udfordringer.

 

Pris: 2750 kr.

Ex. på et udvidet forløb:

Mig som din personlige mentor, som kan støtte dig hele vejen igennem graviditeten, under fødslen og efter fødslen – hvis du/I ønsker det.

En livline at ringe til/skrive til, når bekymringerne tager over.

Min. 4 aftalte samtaler af en times varighed enten i min praksis, hos dig eller på Skype.

 

Pris: 10.250 kr.

bottom of page