Gruppeterapi for unge med bulimi

Jeg er statsgodkendt EFT-psykoterapeut, og jeg ønsker at hjælpe mennesker med at mærke, udtrykke, regulere og forstå deres følelser, så de kan blive deres egen kompetente kaptajn i livet.

Terapigruppe for dig som lider af bulimi

Kan du genkende nogle af disse spise- og adfærdsmønstre?

  • Er du meget optaget af din vægt og dit udseende ?

  • Oplever du tit spiseanfald, hvor du indtager store mængder mad?

  • Er du bange for at blive/være for tyk, selvom din vægt er normal?

  • Kompenserer du for overspisningerne ved for eksempel at faste, dyrke overdreven motion eller kaste maden op ?

  • Forsøger du at holde din vægt nede med medicin og slankekure ?

  • Oplever du ofte skyld og skam over din spisning?

Så har du måske brug for at starte i vores gruppe for unge 18-30 årige, som lider af bulimi?

Definition af Bulimi

Bulimi er en spiseforstyrrelse. Mennesker med bulimi får jævnligt en uimodståelig og tvangspræget trang til at spise meget store mængder mad. Man er meget fokuseret på sin vægt, og frygter at blive for tyk, og derfor forsøger man at tabe sig f.eks. ved at tage forskellige midler og medicin i brug, men har en normal vægt

Bulimi handler dybest set ikke om mad, men om følelser. Det handler om, at man bruger mad til at håndtere intense og smertefulde følelser som f.eks. vrede, angst, ensomhed og ked-af-det-hed. Bulimi kan derfor ses som en mestringsstrategi, hvor man enten straffer sig selv ved at overspise for at komme væk fra de svære følelser og søge trøst, eller man afviser mad for at føle, at man har kontrol.

Et gruppeforløb

Ved at deltage i et gruppeforløb bryder du ud af den svære og ensomme cirkel. I en gruppe kan du tale frit – også om din bulimi, og du vil møde forståelse og genkendelse fra andre unge, som er i en lignende situation som dig. Denne støtte og omsorg har vi erfaring for i sig selv er meget helende.

Derudover vil vi som gruppeledere facilitere relevante temaer, og give dig de redskaber der skal til for at du kan arbejde dig ud af din spiseforstyrrelse, så du kan opleve fornyet overskud og glæde i dit liv.

Temaer vi bl.a. taler om i gruppen:

Opkastninger, tanker om mad og normal spisning:

”Hvordan holder jeg op med at kaste op?” og ”Hvornår er jeg mæt, når jeg ikke kan mærke det?” Få konkrete redskaber til at stoppe dine overspisninger og til at spise normalt og mærke sult.

Kropsidealer og selvværd:

”Jeg vil helst være tynd – hvordan bliver jeg glad for den jeg er?” Hvordan skal ’man’ se ud? Vi arbejder med at kunne mærke sine egne behov og grænser, som en vigtig del af at forbedre dit selvværd og din selvtillid.

Følelser og relationer:

”Jeg har mange svære følelser inden i, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal give udtryk for dem eller kontrollere dem.”Vi arbejder med de nære relationer, og det at kunne mærke sine følelser, acceptere dem samt give udtryk for dem.

Praktisk information

Gruppen mødes hver anden torsdag kl. 17.30 – 19.30 i Havnegade 49, st. 1058 Kbh. K. Gruppen mødes 8 gange.

Gruppen ledes af to gruppeledere:

Nanja Liv Sindballe, 13 års erfaring indenfor den personlige og udviklende samtale samt gruppe-processer. Uddannet Cand.mag., certificeret og eksamineret coach og psykoterapeut. Du kan læse mere om min baggrund her.

Susanne Vejen Vig, 10 års samtaleterapi erfaring som psykoterapeut med speciale i spiseforstyrrelser.

Prisen er 4000 kr. for 8 gange, som betales ved tilmelding til gruppen. Først når du har betalt er du optaget i gruppen.

Optagelse i gruppen:
For at blive optaget i gruppe skal du til en for-samtale med den ene af gruppelederne. Her kan du høre lidt mere om gruppen og sammen med gruppelederen tage stilling til om gruppen er noget for dig.

Måske er du mere interesseret i individuel terapi?

Kontakt og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Du kan ringe på 2671 2511

Skrive til kontakt@nanjaliv.com

eller få fat på mig via kontakt formularen som findes her:

Klinikfællesskabet: Psykologerne & Psykoterapeuterne

Adr.: Havnegade 49, st.1058 Kbh. K.

Tel.: +45 2671 2511
Email: kontakt@nanjaliv.com

Skype: nanjasindballe

Linkedin: Nanjaliv

CVR: 34152535

© 2019 Nanja Liv Sindballe. All Rights Reserved.