• 04_slider

Afklaring

Har I besluttet jer for at blive skilt, kan I vælge at få hjælp til denne proces der handler om både afklaring og til at ændre de destruktive mønstre fra ægteskabet, så I ikke fortsat slæber dem med jer i jeres nye liv.

Du/I kan gøre meget, hvis du/I går aktivt ind i processen med at få ryddet op i det, der gik galt, før I tager fat på den nye form for samarbejde, som det kræver at skille et hjem ad og fortsætte som skilsmisse-forældre. Skilsmisseterapi kan være det rigtige for jer.

Bliv meget bedre til at tackle skilsmissen – sammen!

Læs også om: Parterapi eller individuel terapi.

Accepter hinanden

Når du accepterer den, du er, – og din partner, så sker forandringen.

Terapi bygger på at man, som klient kan vise sin sårbarhed og blive mødt.

I psykoterapi lærer du at genopdage hele det menneske, du er og hele dit følelsesregister. Du lærer at kunne rumme og holde af dig selv, også med de følelser, du først lige har opdaget at du har. Det føles utrolig helende.

Alle vores følelser har et formål. Der findes ikke negative følelser. Der findes hensigtmæssige og uhensigtmæssige følelser. Jeg kan hjælpe dig med at forandre dine/jeres eventuelle uhensigtmæssige følelser til hensigtmæssige følelser.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Rabat gives til ledige, studerende og pensionister.

Ring direkte og få en uforpligtende samtale med en psykoterapeut Ring på 26 71 25 11

Mail kan sendes direkte til coach og psykoterapeut Skriv på kontakt@nanjaliv.com

Lad mig kontakte dig til en uforpligtende snak