• 04_slider

Dette er hvad nogle af mine klienter siger om mig:

Samtalerne har givet mig og min kone mulighed for at have et rum, hvor vores sorg er blevet udtrykt, hørt og delt. Med andre ord, det svære indhold fik en fysisk placering hos Nanja, hvilket var så forløsende kropsligt som verbalt. Vi har oplevet os meget forstået, rummet, støttet og hjulpet gennem hele processen. I dag står vi som et styrket par.
Far til mistet barn i uge 34

”Sorg kan være som at møde et monster. Vi har været på en meget hård og svær rejse. Hver for sig og sammen. Og i dag står vi stærkere og klogere sammen. Tak for al din kærlige og ærlige støtte. Uden den, ved jeg ikke hvor vi havde været i dag”
Mor til mistet barn i uge 35

“Jeg har været til psykolog, zoneterapeut, akupunktør, men det der har givet mig allermest har været samtaler med psykoterapeut Nanja Liv Sindballe, med specialist-erfaring fra sit arbejde i Landsforeningen Spædbarnsdød. Jeg er blevet givet nogle livsvilkår, som jeg er tvunget til at lære at leve med. Men jeg har lært noget jeg er meget taknemmelig for. Jeg har lært, hvordan jeg kan behandle mig selv bedre, og elske mig selv for den som jeg er.”
Mor til mistet barn i uge 38

 

“Vores forløb gav mig nyt håb. Jeg fik stærkere selvtillid, selvværd samt dyb forståelse omkring mine problemer i mit liv. Nanjas metoder er helt fantastiske og åbnede mine øjne op og gav mig mod til at stå op igen efter en lang tid med håbløshed. Fantastisk kvinde med en positiv udstråling, struktureret og klar i sin guidance. Jeg er utrolig taknemmelig for vores tid sammen og ville ikke have været uden. Nanja får mine varmeste anbefalinger .”
Helena Gudbjartdottir, personlig træner og designer

”Jeg har gået i et længerevarende forløb hos Nanja, og er i denne tid blevet bedre til at være den jeg er og tør i dag tro på, at jeg er god nok som jeg er. Sikken en krævende og befriende rejse til et bedre selvværd. Nanja har fulgt mig tæt, med stor viden, stort engagement og hjertet på rette sted.”
Cecilie, 27 år, Multimedie-designer

“I forbindelse med min udvikling som leder har jeg sammen med Nanja gennemført et forløb med fokus på det personlige lederskab. Nanja formår som coach at hjælpe med at komme i dybden i forhold til mine egne refleksioner og sikre en konstant udvikling som leder og menneske. Efterfølgende har jeg fortsat konsultationerne hos Nanja og oplever til stadighed en stor personlig gevinst ved samarbejdet med en coach, som både kan udfordre og udvikle mig.”
Lars Christian Østergreen, Enhedschef v. Koncernservice.