• 04_slider

Dette er hvad nogle af mine klienter siger om mig:

Når Nanja postulerer på sin hjemmeside, at hun holder ‘samtaler der skaber forandring’, er det i den grad troværdigt. Mit forløb gennem et halvt år har ændret min måde at gå til mig selv og mine udfordringer på. Udover at have gået psykologiske værktøjer, har Nanja lært mig at tilegne mig en indstilling til mig selv, som er langt mere rummelig, kærlig og anvendelig i svære situationer. Jeg er Nanja dybt taknemmelig for den indsigt hun har givet mig om mit indre væsen.
Jeanette Kaeseler Mortensen, Futures Analyst at Copenhagen Institute for Futures Studies

Gennem en svær tid har Nanja været en konstant støtte med sin nærværende person og sit oprigtige engagement. Nanja har haft en formidabel evne til på én gang at respektere mine grænser samt hjælpe mig til at åbne op for de følelser, som har skabt rum for selvudvikling. Nanja har troet på mig, når jeg selv har tvivlet, og jeg har med hendes hjælp fundet modet til at være den, jeg er, og være stolt af mig selv.
Kvinde, 30 år.

Samtalerne har givet mig og min kone mulighed for at have et rum, hvor vores sorg er blevet udtrykt, hørt og delt. Med andre ord, det svære indhold fik en fysisk placering hos Nanja, hvilket var så forløsende kropsligt som verbalt. Vi har oplevet os meget forstået, rummet, støttet og hjulpet gennem hele processen. I dag står vi som et styrket par.
Far til mistet barn i uge 34

”Sorg kan være som at møde et monster. Vi har været på en meget hård og svær rejse. Hver for sig og sammen. Og i dag står vi stærkere og klogere sammen. Tak for al din kærlige og ærlige støtte. Uden den, ved jeg ikke hvor vi havde været i dag”
Mor til mistet barn i uge 35

“Jeg har været til psykolog, zoneterapeut, akupunktør, men det der har givet mig allermest har været samtaler med psykoterapeut Nanja Liv Sindballe, med specialist-erfaring fra sit arbejde i Landsforeningen Spædbarnsdød. Jeg er blevet givet nogle livsvilkår, som jeg er tvunget til at lære at leve med. Men jeg har lært noget jeg er meget taknemmelig for. Jeg har lært, hvordan jeg kan behandle mig selv bedre, og elske mig selv for den som jeg er.”
Mor til mistet barn i uge 38

 

“Vores forløb gav mig nyt håb. Jeg fik stærkere selvtillid, selvværd samt dyb forståelse omkring mine problemer i mit liv. Nanjas metoder er helt fantastiske og åbnede mine øjne op og gav mig mod til at stå op igen efter en lang tid med håbløshed. Fantastisk kvinde med en positiv udstråling, struktureret og klar i sin guidance. Jeg er utrolig taknemmelig for vores tid sammen og ville ikke have været uden. Nanja får mine varmeste anbefalinger .”
Helena Gudbjartdottir, personlig træner og designer

”Jeg har gået i et længerevarende forløb hos Nanja, og er i denne tid blevet bedre til at være den jeg er og tør i dag tro på, at jeg er god nok som jeg er. Sikken en krævende og befriende rejse til et bedre selvværd. Nanja har fulgt mig tæt, med stor viden, stort engagement og hjertet på rette sted.”
Cecilie, 27 år, Multimedie-designer

“I forbindelse med min udvikling som leder har jeg sammen med Nanja gennemført et forløb med fokus på det personlige lederskab. Nanja formår som coach at hjælpe med at komme i dybden i forhold til mine egne refleksioner og sikre en konstant udvikling som leder og menneske. Efterfølgende har jeg fortsat konsultationerne hos Nanja og oplever til stadighed en stor personlig gevinst ved samarbejdet med en coach, som både kan udfordre og udvikle mig.”
Lars Christian Østergreen, Enhedschef v. Koncernservice.