Jeg er drevet af en stor nysgerrighed og lyst til at støtte, udfordre og inspirere mennesker til at udvikle sig derhen, hvor der er vækstmuligheder for vedkommende. 

     

  • Skærmbillede 2016-07-29 kl. 15.20.32

Nanja Liv Sindballe

Jeg er Cand.mag. i Voksenpædagogik og Internationale udviklingsstudier, Senior Transition Practitioner coach, 2 årig EMCC cert. uddannelse, og  Emotions-fokuseret psykoterapeut, 4 årig kvalitetsgodkendt uddannelse. Eksamineret fra EFT instituttet.  Medlem af FaDP og EMCC.

I 10 år har jeg arbejdet indenfor integration, beskæftigelse og kompetenceudvikling – både i privat og offentligt regi. Konkret har jeg været engageret i individuelle afklarende og udviklende samtaleforløb, undervisning, facilitering samt gruppeforløb.

Hvad jeg laver

De sidste fire år har jeg arbejdet selvstændigt, med coaching af psykisk sårbare ledige unge og voksne samt karriere- og ledelsescoaching. Yderligere har jeg proceskonsulentopgaver i Potentialehuset, relateret til team- og medarbejderudvikling, samtaleforløb med forældre og pårørende til mistet spædbarn i Landsforeningen Spædbarnsdød samt er psykoterapeut i Havnegade 49,st. 1058 Kbh. K. Jeg modtager løbende ekstern supervision af aut. psykologer eller psykoterapeuter med supervisor uddannelse.

Den røde tråd i mit arbejdsliv har været og er fortsat gruppens og individets udvikling og udfoldelse,- både i sit eget selskab og i sine relationer; familien, venner, kolleger mv.

Privat

Privat er jeg bosiddende på Amager med mine to børn (10 og 13 år), mand og vovse. Jeg er vild med at vinterbade, samvær med familie og venner, synge i kor, have-tul, rejser, natur- og kulturliv. Alene stunder sætter jeg også stor pris på, og de foregår som regel sammen med nogle spændende madgryder, i en kajak, på en løbetur, maler eller bag en bog.