Jeg er drevet af en stor nysgerrighed og lyst til at støtte, udfordre og inspirere mennesker til at udvikle sig derhen, hvor der er vækstmuligheder for vedkommende. 

     

  • Skærmbillede 2016-07-29 kl. 15.20.32

CV

  • Cand.mag. i Voksenpædagogik og Udviklingsstudier.
  • EMCC certificeret Senior Transition Coach, 2 årig – eksamineret. Medlem af EMCC.
  • Eksamineret Emotionsfokuseret Psykoterapeut, 4 årig statsgodkendt. Medlem af FaDP.
  • Modtager løbende ekstern supervision af aut. Psykologer, blandt andet Hanne Block Gregersen.
  • 13 års erfaring indenfor samtaleforløb, facilitering og udviklingsforløb.
  • Diverse relevante kurser indenfor sorg/tab (år: 2008, 2010, 2015-2016), Mindfulness ved aut. psykolog Iben Bueman (2009), Mindfulness Self Compassion ved Compassion Company v. aut. psykolog Anita Hansen og Clarissa Corneliussen(2017) samt Michelle Cree, Clinic.-Psych., Canada: The Compassionate Mind Approach to Perinatal Distress (2018)

I mere end 10 år har jeg arbejdet indenfor integration, beskæftigelse og kompetenceudvikling – både i privat og offentligt regi. Konkret har jeg været engageret i individuelle afklarende og udviklende samtaleforløb, undervisning, facilitering samt gruppeforløb.

For fire år siden tog jeg det spændende og lyksalige spring, og blev selvstændig. Idag arbejder jeg som psykoterapeut i klinikfællesskabet: Psykologerne og Psykoterapeuterne i Kbh. K. Jeg får særligt mange henvendelser fra forældre og pårørende til mistede spædbørn (jeg har flere års erfaring som rådgiver i Landsforeningen Spædbarnsdød), voksne der befinder sig i en eksistentiel svær tid, ofte med tab/sorg/krise i bagagen samt unge der kæmper med udfordringer som bl.a. sorg/tab, angst, lavt selvværd og stress. Jeg modtager løbende ekstern supervision af aut. psykologer eller psykoterapeuter med supervisor uddannelse.
Yderligere har jeg en del coachingforløb særligt omkring stress & forebyggelse samt karriereafklaring for folk i alle aldre. Jeg holder også meget af at arbejde som proceskonsulent med teams og styrkelse af deres psykiske arbejdsmiljø. Blandt andet har jeg opgaver med Potentialehuset omkring team- og medarbejderudvikling i offentligt regi.

Min arbejdsmæssige ild

Den røde tråd i mit arbejdsliv har været og er fortsat gruppens og individets udvikling og udfoldelse,- både i sit eget selskab og i sine relationer; familien, venner, kolleger mv. At jeg får mulighed for at være med-passager på en modig og foranderlig rejse, der for langt de fleste kommer til at betyde større selv-indsigt, mere handlekraft, og dermed blive en langt mere afbalanceret, trivelig og tilfreds person, er utrolig meningsfuldt for mig.

Privat

Privat er jeg bosiddende på Amager med mine to børn (11 og 14 år), mand og vovse. Jeg er vild med at vinterbade, samvær med familie og venner, synge i kor, have-tul, rejser, natur- og kulturliv. Alene stunder sætter jeg også stor pris på, og de foregår som regel sammen med nogle spændende madgryder, i en kajak, på en løbetur, ved et staffeli eller bag en bog.

Lad mig kontakte dig til en uforpligtende snak