• 10_slider

Sæt fokus og få effekt

Ved at tilbyde virksomhedens ledere og medarbejdere coachingsamtaler, kan den enkelte medarbejder udvikle en bredere palette af handlemuligheder, få adgang til flere kompetencer, samt opnå en større dynamik i evnen til opgaveløsning – og i sin personlighed.

Jeg arbejder inden for den organisatoriske konteksts mål og rammer, og tager udgangspunkt i det arbejdsrelaterede. Der kan sættes små eller store mål som udgangspunkt for en eller flere coachingsamtaler, eller coachingen kan have en mere erkendelsesorienteret karakter.

Vi sætter sammen fokus på problemet, dets opståen, effekt og hvilken retning den coachede ønsker fremadrettet.

Coaching er et godt redskab til

  • Den leder som i dagligdagen selv må coache og vejlede andre, men som ikke selv har en sparringspartner eller supervisor.
  • Den medarbejder som ønsker redskaber til at tackle udfordringer eller vil bringe flere ressourcer og styrker i spil på arbejdet.
  • Det team som oplever frustrationer omkring kommunikation og samarbejde, eller ønsker at udnytte kompetencer og ressourcer på bedst mulig vis.

Måske er du/I interesseret i et struktureret stress-coaching forløb?

Eller Individuel eller gruppe supervision?

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale. Vi afstemmer dit behov og dine forventninger.

Rabat gives til ledige, studerende og pensionister

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Ring direkte og få en uforpligtende samtale med en psykoterapeut Ring på 26 71 25 11

Mail kan sendes direkte til coach og psykoterapeut Skriv på kontakt@nanjaliv.com


Èn tidligere coachee-leder udtaler…

“I forbindelse med min udvikling som leder har jeg sammen med Nanja gennemført et forløb med fokus på det personlige lederskab. Nanja formår som coach at hjælpe med at komme i dybden i forhold til mine egne refleksioner og sikre en konstant udvikling som leder og menneske. Efterfølgende har jeg fortsat konsultationerne hos Nanja og oplever til stadighed en stor personlig gevinst ved samarbejdet med en coach, som både kan udfordre og udvikle mig.” Lars Christian Østergreen, Enhedschef for Serviceindgang Personale v. Koncernservice.


Lad mig kontakte dig til en uforpligtende snak