• 01_slider

Coaching med fokus & nærvær

Coaching er blevet et fortærsket ord. For mig er coaching nærværende samtaler, der bringer dig videre med det, du er optaget af. Jeg coacher ud fra en systemisk og erkendelsesorienteret tilgang hvad enten der er tale om livscoaching, karrierecoaching, gruppecoaching eller organisatorisk coaching.

Konkret benytter jeg en række effektive spørgeteknikker og metoder, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil opnå, erkende dine forhindringer og støtte dig i at udvikle nye strategier, så du i højere grad kan opnå det du ønsker.

Find din vej

Det er dig der er ekspert på dit eget liv, og du ved selv hvilken ’vej’ der er bedst for dig.

Jeg bidrager med at skabe perspektiv og tydelighed så du lettere kan forstå dig og din situation, blive afklaret om dine handlemuligheder samt klædt på til at kunne handle eller måske acceptere ?

Jeg er uddannet Senior Practitioner Transition Coach gennem AS3 Companies. EMCC certificeret. En forståelsesorienteret og bevidstgørende metodisk tilgang, som skaber øget handlekraft hos den enkelte.

“Gennem coachingsamtalen fokuserer jeg på at skabe ny læring, forståelse og øget handlekraft i din ønskede forandringsproces.”

Læs eventuelt mere om karrierecoaching, gruppecoaching, stresscoaching og livscoaching.
[/one_third]

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale.
Vi afstemmer dit behov og forventninger. Rabat gives til ledige, studerende og pensionister.

Ring direkte og få en uforpligtende samtale med en psykoterapeut Ring på 26 71 25 11

Mail kan sendes direkte til coach og psykoterapeut Skriv på kontakt@nanjaliv.com

Lad mig kontakte dig til en uforpligtende snak